VERGADERWIJS

Vergadering notuleren

Optimaliseer de vergaderprocessen binnen uw bedrijf en vraag Vergaderwijs om hulp! Wij helpen u om zo effectief en efficiënt mogelijk te vergaderen én te notuleren. Naast handige notuleertips bieden wij u ook de beste verslaglegging en adviezen over de meest efficiënte vergaderwijze voor uw bedrijf. Een vergadering notuleren vergt tijd en is van essentieel belang. Schakel daarom de hulp van Vergaderwijs in!

Verslagvormen van Vergaderwijs

Door te vergaderen wordt de voortgang binnen uw bedrijf bewaakt, kunnen ervaringen worden uitgewisseld en kunnen belangrijke besluiten worden genomen. Een goede verslaglegging hiervan is dus van groot belang. Vergaderwijs biedt vier mogelijkheden voor verslaglegging:

  • Actie- en besluitenlijst
  • Samenvattend verslag op onderwerp
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker
  • Woordelijk verslag

Notuleren met samenvattend verslag

Met de uitgebreid samenvattende verslagvorm onderscheidt Vergaderwijs zich van andere notulisten. Bij deze vorm worden notulen meer als onderdeel van het besluitvormingsproces beschouwd, zodat deze kunnen worden aangewend om tot een optimaler en efficiënter besluitvormingsproces te komen. Vergaderwijs is van mening dat op deze manier een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd. Vraag om een voorbeeld van de notulen van een uitgebreid samenvattend verslag zodat u meer inzicht kunt krijgen in deze verslagvorm.

Vergadering laten notuleren door ons

Wilt u meer weten over één van onze verslagvormen of wilt u uw vergadering laten notuleren door Vergaderwijs? Bel dan direct naar 06 – 41806332 en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Ook kunt u een offerte aanvragen. Vergaderwijs helpt u verder!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.