VERGADERWIJS

Notuliste van Vergaderwijs

Optimaliseer de vergaderprocessen binnen uw bedrijf en vraag Vergaderwijs om hulp met een notuliste! Wij helpen u om zo effectief en efficiënt mogelijk te vergaderen én te notuleren. Naast handige notuleertips bieden wij u ook de beste verslaglegging en adviezen over de meest efficiënte vergaderwijze voor uw bedrijf. Een vergadering notuleren vergt tijd en is van essentieel belang. Schakel daarom vandaag nog de hulp van Vergaderwijs in!

De vormen van verslaglegging

Vergaderwijs kent vier vormen verslaglegging, zodat voor elke vergadering de juiste vorm van verslaglegging gekozen kan worden. De verslagvormen die wij hanteren zijn:

  • Woordelijk verslag;
  • Actielijst en besluitenlijsten;
  • Samenvattend verslag op onderwerp;Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker.

Vergaderen en de verslaglegging daarvan nemen veel tijd in beslag. Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is.

Over ons

Nederland is een vergaderland. Niet alleen de vergaderingen zelf maar ook het notuleren neemt veel tijd in beslag. Voor een optimale verslaglegging schakelt u Vergaderwijs in. U kunt naast handige tips en adviezen rekenen op topkwaliteit verslaglegging, inzicht in het inhoudelijk en/of bestuurlijk verloop van het besluitvormingsproces, visieontwikkeling met betrekking tot de te kiezen beleidsrichting en procesbewaking. Maar Vergaderwijs biedt meer. Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever te werk kan gaan door middel van onze notuliste.

Op zoek naar een notuliste?

Wilt u graag hulp krijgen bij het zo efficiënt en effectief mogelijkvergaderen door middel van een notuliste? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie. Ook kunt u ons per telefoon bereiken via: 06 – 41806332. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.