VERGADERWIJS

Professionele notulist in Utrecht

Het vergaderproces is een tijdrovend geheel, niet alleen vanwege de vergadertijd maar ook vanwege de verslaglegging achteraf. Aangezien vergaderen noodzakelijk is voor vele aspecten en processen binnen uw bedrijfsvoering, is een kwalitatief goede verslaglegging van essentieel belang. Wenst u optimale verslaglegging? Schakel dan een professionele notulist in Utrecht en omstreken van Vergaderwijs in.

Effectief en efficiënt notulist Utrecht

Vergaderwijs weet hoe u uw vergaderproces zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt richten. Ruim twintig jaar vergader- en notuleerervaring en de analytische vaardigheden waarover eigenaar Klazien Modderman-Bijlsma beschikt, zorgen voor een unieke dienstverlening die kostenbesparend is voor uw bedrijf. Doordat wij inhoudelijke en procesmatige analyses combineren tot één verslaglegging, kunt u het grootste rendement uit uw vergaderproces halen.

Verschillende verslagvormen

U kunt voor diverse soorten verslagvormen bij een notulist van Vergaderwijs terecht:

  • Actie- en besluitenlijst
  • Samenvattend verslag op onderwerp
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker
  • Woordelijk verslag

Uw verslaglegging uitbesteden

Wilt u meer informatie over onze diensten? Wilt u weten wat een notulist van Vergaderwijs in Utrecht en omstreken voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ook kunt u een offerte aanvragen. Vergaderwijs helpt u graag!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.