VERGADERWIJS

Notulist inhuren?

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich, maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen dat tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals; Vergaderwijs, biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden. Dus als u uw vergaderingen efficiënter en effectiever wilt maken dat kunt u bij ons een notulist inhuren.

Vergaderwijs: uw vergaderspecialist

Nederland is een vergaderland. Niet alleen de vergaderingen zelf maar ook het notuleren neemt veel tijd in beslag. Voor een optimale verslaglegging schakelt u Vergaderwijs in. U kunt naast handige tips en adviezen rekenen op topkwaliteit verslaglegging, inzicht in het inhoudelijk en/of bestuurlijk verloop van het besluitvormingsproces, visieontwikkeling met betrekking tot de te kiezen beleidsrichting en procesbewaking. Maar Vergaderwijs biedt meer.Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is..

Verslagvormen

Wilt u een notulist inhuren? Dan kunt u bij ons kiezen uit vier vormen van verslaglegging, zodat voor elke vergadering de juiste vorm van verslaglegging gekozen kan worden. De verslagvormen die wij hanteren zijn:

  • Samenvatten verslag op onderwerp;Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker;
  • Woordelijk verslag;
  • En actielijst en besluitenlijsten.

Wilt u een notulist inhuren?

Wilt u graag hulp krijgen bij het zo efficiënt en effectief mogelijk vergaderen door een notulist inhuren? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie. Ook kunt u ons per telefoon bereiken via: 06 – 41806332. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.