VERGADERWIJS

Notulist gezocht!

Notulist gezocht voor tijdens uw vergaderingen, zodat iedere medewerker bij de les blijft? Dan bent u op zoek naar Vergaderwijs! Wij maken uw vergaderingen efficiënter en effectiever. Tijdens belangrijke vergaderingen en beslissingen is het van belang dat alles goed wordt genoteerd, zodat iedereen het rustig kan nalezen op een ander moment. Wacht niet langer en vraag vandaag nog meer informatie aan bij Vergaderwijs.

Over Vergaderwijs

Heeft u vragen omtrent het maken van notulen? Vergaderwijs helpt u graag verder, zodat u met behulp van eenvoudige adviezen en ondersteuning van Vergaderwijs efficiënter en effectiever kunt vergaderen. Weet u bijvoorbeeld niet op welke wijze u uw vergaderproces zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt richten? Of op welke manier de notulen daarin een belangrijke rol kunnen vervullen en hoe u het grootste rendement uit uw vergaderproces kunt halen? Op deze en al uw andere vragen geven wij graag antwoord.Notulist gezocht? Wij helpen u graag verder.

Verslagleggingsvormen

Vergaderwijs kent vier vormen verslaglegging, zodat voor elke vergadering de juiste vorm van verslaglegging gekozen kan worden. De verslagvormen die wij hanteren zijn:

  • Woordelijk verslag;
  • Samenvattend verslag op onderwerp;
  • Actielijst en besluitenlijsten;
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker.

Vergaderen en de verslaglegging daarvan nemen veel tijd in beslag. Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hulp nodig bij het maken van notulen?

Wilt u graag hulp krijgen bij het zo efficiënt en effectief mogelijk vergaderen door middel van een notulist? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie. Ook kunt u ons per telefoon bereiken via: 06 – 41806332. Want bij ons kunt u goed terecht als u vraagt om een notulist gezocht.

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.