VERGADERWIJS

Professionele notulist Amsterdam

Een vergadering en de verslaglegging achteraf vragen veel tijd van u. Vergaderen is echter noodzakelijk voor vele aspecten en processen binnen uw bedrijfsvoering. Daarom is een kwalitatief goede verslaglegging van essentieel belang. Voor optimale verslaglegging schakelt u Vergaderwijs in, zodat u hulp krijgt van een notulist in Amsterdam en omgeving.

Verschillende verslagvormen

Elke vergadering is uniek en vraagt dus om een ander soort verslaglegging. Wij werken daarom met de volgende vormen:

  • Actie- en besluitenlijst
  • Samenvattend verslag op onderwerp
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker
  • Woordelijk verslag

Effectief & efficiënt: Uw notulist Amsterdam

Eigenaar Klazien Modderman-Bijlsma beschikt over analytische vaardigheden en ruim twintig jaar vergader- en notuleerervaring, zodat Vergaderwijs u een unieke dienstverlening biedt die kostenbesparend is voor uw bedrijf. Vergaderwijs weet hoe u uw vergaderproces zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt richten. Door inhoudelijke en procesmatige analyses te combineren tot één verslaglegging, halen wij het grootste rendement uit uw vergaderproces.

Uw verslaglegging uitbesteden

Benieuwd wat een notulist van Vergaderwijs in Amsterdam en omstreken voor u kan betekenen? Of heeft u specifieke vragen over onze diensten? Aarzel dan niet en neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ook kunt u een offerte aanvragen. Vergaderwijs helpt u graag!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.