VERGADERWIJS

De beste tips voor het notuleren

Vergaderen is noodzakelijk voor het uitwisselen van ervaringen, het nemen van belangrijke besluiten en het bewaken van de voortgang binnen uw bedrijf. Een goede verslaglegging is daarbij van essentieel belang. Vaak ontbreekt het binnen de eigen organisatie aan voldoende tijd en expertise voor een goede verslaglegging. Vergaderwijs staat daarom graag voor u klaar. Niet alleen voor de beste verslaglegging, maar ook voor tips voor notuleren en efficiënt en/of effectief vergaderen.

Meer dan alleen verslaglegging

Nederland is een vergaderland. Niet alleen de vergaderingen zelf maar ook het notuleren neemt veel tijd in beslag. Voor een optimale verslaglegging schakelt u Vergaderwijs in. Vergaderwijs biedt echter meer. Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is. Bij Vergaderwijs kunt u naast handige tips en adviezen rekenen op:

  • Topkwaliteit verslaglegging
  • Inzicht in het inhoudelijk en/of bestuurlijk verloop van het besluitvormingsproces
  • Visieontwikkeling met betrekking tot de te kiezen beleidsrichting
  • Procesbewaking

Experts op het gebied van notuleren tips

Weet u op welke wijze u uw vergaderproces zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt richten? Op welke manier de notulen daarin een belangrijke rol kunnen vervullen en hoe u het grootste rendement uit uw vergaderproces kunt halen? Vergaderwijs geeft u graag antwoord op deze vragen. Neem contact met ons op en u zult merken dat u met behulp van eenvoudige adviezen en ondersteuning van Vergaderwijs efficiënter en effectiever kunt vergaderen.

Meer informatie

Bent u enthousiast over onze werkwijze en wilt u meer over ons weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan of laat direct een offerte maken. U kunt bellen naar 06 – 41806332 of gebruik ons contactformulier. Vergaderwijs staat graag voor u klaar voor de beste notuleertips, verslaglegging en meer!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.