VERGADERWIJS

Notulen uitwerken

Vergaderen is noodzakelijk voor het uitwisselen van ervaringen, het nemen van belangrijke besluiten en het bewaken van de voortgang binnen uw bedrijf. Op een goede manier uw notulen uitwerken is daarbij van groot belang. Vergaderwijs staat graag voor u klaar. Niet alleen voor de beste verslaglegging, maar ook om u te adviseren over efficiënt en effectief vergaderen.

Experts op het gebied van notuleren

Vergaderwijs geeft u graag antwoord op verschillende vragen omtrent vergaderen. Weet u bijvoorbeeld op welke wijze u uw vergaderproces zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt richten? Of op welke manier de notulen daarin een belangrijke rol kunnen vervullen en hoe u het grootste rendement uit uw vergaderproces kunt halen? Door contact met ons op te nemen zult u merken dat u met behulp van eenvoudige adviezen en ondersteuning van Vergaderwijs efficiënter en effectiever kunt vergaderen.

Meer dan alleen verslaglegging

Nederland is een vergaderland. Niet alleen de vergaderingen zelf maar ook het notuleren neemt veel tijd in beslag. Voor een optimale verslaglegging schakelt u Vergaderwijs in. U kunt naast handige tips en adviezen rekenen op topkwaliteit verslaglegging, inzicht in het inhoudelijk en/of bestuurlijk verloop van het besluitvormingsproces, visieontwikkeling met betrekking tot de te kiezen beleidsrichting en procesbewaking. Maar Vergaderwijs biedt meer. Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze unieke werkwijze? Vraag dan vrijblijvend informatie aan of laat direct een offerte maken. Aarzel niet en bel naar 06 – 41806332. Vergaderwijs staat graag voor u klaar om uw notulen uit te werken!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.