VERGADERWIJS

Notulen opstellen bij Vergaderwijs

Effectief en efficiënt vergaderen doet u met Vergaderwijs. Schakel Vergaderwijs in om het vergaderproces binnen uw bedrijf te optimaliseren. Naast handige notuleertips bieden wij u ook de beste verslaglegging en adviezen over de meest efficiënte vergaderwijze voor uw bedrijf. Weten hoe u de beste notulen kunt opstellen? Neem dan contact op met Vergaderwijs.

Verslagvormen van Vergaderwijs

Het is van essentieel belang om de nodige aandacht aan een vergaderproces te besteden, ondanks dat het veel tijd in beslag neemt. U zorgt er daarmee namelijk voor dat ervaringen kunnen worden uitgewisseld, er belangrijke besluiten genomen kunnen worden en dat de voortgang binnen uw bedrijf bewaakt wordt. Vergaderwijs biedt vier mogelijkheden voor verslaglegging:

  • Actie- en besluitenlijst
  • Samenvattend verslag op onderwerp
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker
  • Woordelijk verslag

Notulen opstellen – Samenvattend verslag

Door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is, kan een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces worden bewerkgstelligd. Dit doet Vergaderwijs door gebruik te maken van de uitgebreide samenvattende verslagvorm. Notulen worden hierbij meer als onderdeel van het besluitvormingsproces beschouwd zodat deze kunnen worden aangewend om tot een optimaler en efficiënter besluitvormingsproces te komen. Vraag om een voorbeeld van de notulen van een uitgebreid samenvattend verslag zodat u meer inzicht kunt krijgen in deze verslagvorm.

Vergaderwijs helpt u graag

Wilt u meer weten over één van onze verslagvormen of wilt u weten hoe u de beste notulen kunt opstellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 41806332. Ook kunt u een offerte aanvragen. Vergaderwijs helpt u graag!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.