VERGADERWIJS

Notulen maken

Voor het uitwisselen van ervaringen, het nemen van belangrijke besluiten en het bewaken van de voortgang binnen uw bedrijf is vergaderen noodzakelijk. Het is daarbij van groot belang om uw notulen op een goede manier te maken. Schakel de hulp van Vergaderwijs in voor de beste verslaglegging en voor advies over efficiënt en effectief vergaderen.

Vier vormen verslaglegging

Vergaderwijs kent vier vormen verslaglegging, zodat voor elke vergadering de juiste vorm van verslaglegging gekozen kan worden. De verslagvormen die wij hanteren zijn:

  • Actie- en besluitenlijst
  • Samenvattend verslag op onderwerp
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker
  • Woordelijk verslag

Vergaderen en de verslaglegging daarvan nemen veel tijd in beslag. Wij zijn van mening dat een efficiënter en effectiever besluitvormingsproces kan worden bewerkstelligd door op een andere wijze gebruik te maken van de notulen dan in de dagelijkse praktijk gebruikelijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Experts op het gebied van notulen maken

Heeft u vragen omtrent het maken van notulen? Vergaderwijs helpt u graag verder, zodat u met behulp van eenvoudige adviezen en ondersteuning van Vergaderwijs efficiënter en effectiever kunt vergaderen. Weet u bijvoorbeeld op welke wijze u uw vergaderproces zo efficiënt en effectief mogelijk in kunt richten? Of op welke manier de notulen daarin een belangrijke rol kunnen vervullen en hoe u het grootste rendement uit uw vergaderproces kunt halen? Op deze en al uw andere vragen geven wij graag antwoord.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze verslagvormen? Of heeft u specifieke vragen? Schroom niet om ons te bellen op 06 – 41806332. Vergaderwijs staat graag voor u klaar voor het maken van uw notulen!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.