VERGADERWIJS

Notuleerservice Rotterdam

Haal het optimale uit uw vergaderprocessen en schakel de hulp van Vergaderwijs in. Wij bieden u een goede verslaglegging van uw vergadering en helpen u om uw vergadering zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. U en uw bedrijf kunnen op deze manier het maximale uit een vergaderproces halen. Effectief vergaderen doet u met de notuleerservice Rotterdam van Vergaderwijs!

Effectief vergaderen in Rotterdam

Het grootste rendement uit uw vergadering halen? Vergaderwijs weet hoe dit het beste bewerkstelligd kan worden. Ook is het kostenbesparend om Vergaderwijs in te schakelen, omdat inhoudelijke en procesmatige analyses worden gecombineerd tot één verslaglegging. Bij Vergaderwijs kunt u niet alleen rekenen op deskundige tips en adviezen, maar ook op een topkwaliteit verslaglegging. Wij geven u inzicht in het inhoudelijk en/of bestuurlijk verloop van het besluitvormingsproces en ontwikkelen een visie met betrekking tot de te kiezen beleidsrichting. Ook bewaken we het vergaderproces nauwkeurig.

Verschillende effectieve verslagvormen

Elke vergadering vraagt om een eigen vorm van verslaglegging. Daarom werkt Vergaderwijs met vier verschillende verslagvormen.

  • Actie- en besluitenlijst
  • Samenvattend verslag op onderwerp
  • Uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker
  • Woordelijk verslag

Het uitgebreid samenvattend verslag op onderwerp of spreker is een onderscheidende vorm. Hierbij wordt de meest relevante informatie verstrekt, worden besluitvormingen genotuleerd met daarbij de argumenten die aan het besluit ten grondslag liggen en worden diverse meningen weergegeven. Neem voor een uitgebreide uitleg over de verschillende verslagvormen contact met ons op.

Meer informatie over onze notuleerservice

Aarzel niet en neem contact met ons op als u wilt weten wat Vergaderwijs voor u en uw bedrijf kan betekenen. Bel naar 06 – 41806332 en ontdek de vele voordelen van onze unieke service. Voor de beste notuleerservice van Rotterdam en omstreken moet u bij Vergaderwijs zijn!

Vrijblijvend informatie aanvragen
De slimme manier van vergaderen

Vergaderen is een tijdrovende bezigheid, niet alleen vanwege de vergadertijd op zich maar ook vanwege de tijd die is gemoeid met het inzichtelijk maken van hetgeen tijdens de vergadering aan de orde en van invloed is geweest. Uitbesteding aan een professioneel bureau zoals Vergaderwijs biedt u niet alleen optimale verslaglegging, maar ook maximaal inzicht in de processen die de finale besluitvorming beïnvloeden.